Blog değişiklikleri

Web günlüğümü 2009 sonrası farklı bir temaya büründürmek ve bahaneyle bazı değişiklikler yapmak istedim. Aşağıda görülen bir önceki ve ilk tema, 4 yıldır site ziyaretçilerini karşılıyordu.


Aslında sürekli birşeyler yazmak istiyorum ama malesef sık yazabilen birisi değilim. Ama sıkı bir takipçi olduğumdan, en azından Google Reader’la okuduklarımı herkesle paylaşayım istedim. Buradaki RSS feed, benim Google Reader üzerinden paylaştırdığım yazılardan oluşuyor. Genelde bilgi güvenliği ile alakalı haberler, makaleler vb. paylaştığım yazılar arasında. Takip etmenizi isterim.
Eskiden de olduğu gibi, sitenin sağ tarafında bulunan paylaştığım yazılar, “Google Reader Paylaşımlarım” adıyla sağ tarafta bulunuyor.

Güvenlik denetimi yaparken kullanmak üzere yazdığım birkaç ufak aracı, daha önceden burada, burada ve burada sizlerle paylaşmıştım. Siteyi daha sonradan ziyaret edenlerin de bu yazılımlara ulaşabilmeleri için makaleleri sağ tarafta toparladım. Ek tool’ları yine buraya eklemeyi planlıyorum.

Son olarak sitenin RSS yayınlaması için, feedburner kullanmaya karar verdim. Blogger varolan RSS okuyucuları otomatik olarak yönlendiriyor. RSS üzerinden yeni takip etmeye başlayanlarsa feedburner üzerinden takip edecekler.

Ben de umarım 2009 ve sonrasında daha sık yazabilirim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *