Blog ve domain değişiklikleri

2010’da ne burada, ne de İngilizce yazarım diye oluşturduğum Automated Scanning blog’unda tek kelime yazmamışım. Yazmam konusunda beni destekleyen, itekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. 2011’de eksikleri telafi edeceğim.

Yeni bir heyecan lazım dedim ve hem adresi, hem de tasarımı değiştirdim.

Domain değişikliği
2005’te oluşturduğum onalti.blogspot.com adresindeki blogumu sertankolat.com domain’ine taşıdım. Bu aralar eski RSS feed’ini kullananlarda bazı ufak sorunlar olabilir. Istatistiklere gore 177 kisi takip ediyor. Bu nedenle eski adresleri de koruyorum.

Feed değişikliği
Yeni üye olacakların http://feeds.feedburner.com/skolat adresini kullanmalarını rica ederim.
Sitenin sağ bölümündeki zamazingoyu kullanarak mail ile de güncellemeleri alabilirsiniz. Feedburner günde en fazla 1 mail gelecek şekilde gönderiyor.

Tasarım değişikliği
Blogumdaki ilk temanın görüntüsünü nostalji amaçlı bu yazıda saklamışım. 2009’da geçtiğim blog teması ise bana o yıl yazmam için gereken gazı vermiş, fakat 2010’da tam tersi etki yapmış. İki yıldır aşağıdaki görünüm ziyaretçileri karşılıyordu.

Zaten çok yazmıyorum. Çok yazamamanın bir nedeni de Google Reader, friendfeed ve twitter hesapları vasıtasıyla bilgi paylaşmanın çok daha hızlı olması. İnsanı tembelleştiriyor. Yeni blogda kısa da olsa, bilinse de, eski de olsa yazmaya çalışacağım. Hadi bakalım.

Herkese selamlar, iyi seneler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *